.

.

SIM808 development board plaats van 908 GSM GPRS GPS Bluetooth SMS module om gegevens procedures

SIM808 development board plaats van 908 GSM GPRS GPS Bluetooth SMS module om gegevens procedures

€ 14.00
€ 14.54
-4 %

Productcijfer
Op Voorraad

48194819  opmerking : Beste vriend, als uw bestelling meer dan $5, Aliexpress niet toestaan sturen we door niet beschikbaar tracking informatie verzendmethode (zoals China Post Gewone Kleine Packet Plus, 4 PX Singapore Post OM Pro). dus kies China Post Luchtpost als uw bestelling meer dan $5. of pls split uw bestelling, u kan indienen meer dan 2 bestellingen, ervoor uw elke bestelling minder dan $5. als je niet kan accepteren, pls niet kopen, weigeren We levering. dank u voor uw ondersteuning, genieten uw winkelen. let : Als je China Post Gewone Kleine Packet Plus, zal de tracking informatie alleen toont in de volgorde pagina en hebben niet een tracking-nummer. wilt u monitor de hele transit proces, kies andere verzendmethode zoals China Post Geregistreerde Air Mail. We niet accepteren geschil als youchosen China Post Gewone Kleine Packet Plus en vraag een tracking-nummer
1. Drie vermogen interface : DC044 interface en V_IN en een lithium batterij interface.
opmerking dat : De bereik van DC044 en de V_IN pin spanning ingang 5-26 V, wanneer gebruik de 5 V als de power, zeker dat de voeding kan bieden 2 A stroom. de bereik van voltage van Lithium batterij ingangsvermogen is 3.5-4.2 V.
2. Switch : Het is gebruikt om open/dicht de input voeding voor de module. wanneer in gebruik, bevestig de toggle geschakeld naar de OPEN staat (buurt de board binnen).
3. SMA antenne interface : er een GSM antenne interface, een GPS antenne interface onboard en een BT antenne interface.
4. Start knop : Wanneer de board is power op, de LED (PWR) zal oplichten. na een lange druk (ongeveer 2 seconde) deze knop de andere drie LEDs zal licht. en een van hen begint flash; dit suggereert dat SIM808 is begin om nu werken. wanneer de voeding, GSM en GPS antenne en sim-kaart zijn aangesloten op de module correct, zal de LED flash langzaam (3 Tweede de 1 tweede licht), dat geeft dat de module geregistreerde om de netwerk, en u kunt een oproep of iets anders doen.
5. TTL seriële interface : een ttl-niveau interface. merken dat : De pin van VMCU om de hoge niveau van TTL UART, teneinde realiseren overeenkomen tussen 1.25 V/3.3 V/5 V systemen. bijvoorbeeld, als u wilt gebruiken de 51 MCU om dit board, de pin van VMCU moet worden aangesloten de DC5 V. en als gebruik de STM32 MCU, de pin van VMCU moet worden aangesloten de DC3.3 V. de pinnen van RXD is de RXD van SIM808 en de pinnen van TXD is de TXD van SIM808. de pin van V_IN kan sluit de Power, de functie van deze pin heeft dezelfde functie van DC044.
6. USB interface : Deze interface is gewoon gebruik om de firmware van SIM808 module.
bediening Beschrijving :
1. Voorbereiding :
SIM808 SHIELD
DC9 V adapter
USB-TTL module of andere tools.
PC software
2. Hardware configuraties
2.1 Sluit de USB-TTL om de UART interface
USB-TTL SIM808
TXD RXD
RXD TXD
GND GND
2.2 Insert de geldige sim-kaart naar de SIMKAART houder.
2.3 Sluit de GPS antenne en GSM antenne de board
sluit de adapter te de DC044 Interface
2.4 Veranderen de schakelaar
2.6 Druk de POWKEY knop 2 seconde, de SIM808 module zal werken en de andere 3 LEDs zal licht. 
 

Gegevensblad

Merknaam:
SZFYDOSH
Conditie:
Nieuw
Type:
Extended Edition
Toepassing:
Smart home , product development , laboratory , learning

Meer producten in de categorie