.

.

Professionele fabrikant van hoogwaardige papier tag custom custom apparel handelsmerk doek standaard standaard groothandel sokken

Professionele fabrikant van hoogwaardige papier tag custom custom apparel handelsmerk doek standaard standaard groothandel sokken

€ 62.32

Productcijfer
Op Voorraad

 
Product informatienummer : 46naam : tagmateriaal : kartongebruik : kledingstijl : Businessstijl : hieronder weergegevenfoto 's zijn plannen, door de verschillende resolutie van elke display, foto 's en in natura kunnen er lichte kleur, vergeef!
        Tag materiaal1 wit karton : Solid, duurzaam, goede gladheid, gedrukt kleur is zeer rijk. de gebruikelijke dikte 200-350 gram witte karton, de meest gebruikt is 300 gram. met een wit karton gedrukt papier producten, de textuur is zeer goed, is de voorkeur business custom.2 zwart karton : solide en duurzaam, de kleur is zwart, omdat zwarte kaart papier zelf is zwart, zijn grootste nadeel is niet gedrukt kleur, maar kan worden om bronzing, hot zilver proces glad platte oppervlak .3 wit papier : de voorzijde is wit en glad, de rug is een wit grijs karton, een grijs en wit karton prijzen zijn relatief goedkope.4 gecoat papier : witheid en glans is goed, de afdrukken kan de foto en de foto gereflecteerd een gevoel van driedimensionale, volledige en heldere kleur en wit karton, maar zijn stevigheid dan wit karton.5 kraftpapier : heeft zeer hoge hardheid taaiheid, niet gemakkelijk te scheuren, kraftpapier algemeen geschikt voor monochroom of kleurendruk sommige rijke tags.  Post proces1 stempelen proces : de metalen plaat verwarming, toepassing van platina, afdrukken op print golden woorden of patronen. Bronzing logo patroon duidelijk, mooie, heldere kleur, dragen weer. Tag toont metallic glans, dit is de drukinkt niet kan bereiken de effect, de stempelen proces zal stellen de tag op de tall, is verbeteren de tag de algehele grade is een onmisbaar proces.2 hot zilver proces : met hot stamping proces is vergelijkbaar, de essentie van zilver glanzend zilver technologie, low-key luxedrie Hot laser technologie : kan tonen verschillende kleur effect, kleur heldere en kleurrijke, elegante en prachtige.4. UV proces : lokale UV beglazing zal gemarkeerd glans en UV deel in de tags is bijzonder opvallend zelfs gemeenschappelijke tags, UV zal vele hoogwaardige.5 concave en convexe proces : een bult is een methode dat niet te worden gedrukt en gebruikt machine drukpers, hot druk gieten. na de tag emboss bump imprint van driedimensionale gevoel van sterke  na proces Film mulchen : ook bekend als " plastic " " lamineren " film " enzovoort, is verwijst naar in een transparante plastic film door hot drukken cover aangebracht gedrukt oppervlak, beschermen en verhogen de gloss van de rol.1 niet bedekt met plastic film : algemeen verwijst naar het oppervlak van de papier na afdrukken is niet verwerkt, of de materiaal zelf. (u kunt direct schrijven op de tag); maar de oppervlak kan licht en matte verwerking.2 film mulchen : algemene kan bedekt en die film stomme film; film moet niet verschijnen na ponsen braam, glad sectie.   
  zelf helpen winkelenplank producten kan schieten op de plek, pro die kan in overeenstemming met de proces van zelfhulp gefotografeerd zoals baby oh!
  chromatische aberratiealle goederen zijn in natura schieten, omdat de display kan verschillende kleuren, er gedetailleerde beschrijvingen, raadpleeg klantenservice voordat kopen.
  leveren goederen Pro te sturen die express levering, gelieve zeggen duidelijk in de volgende single en klantenservice, er is geen beschrijving van alle standaard levering van de winkel, de standaard levering is minder dan de plaats, gemaakt EMS.

Gegevensblad

Producttype:
Garment Tags
Eigenschap:
Milieuvriendelijk
Techniek:
Afgedrukt
Materiaal:
Papier
Gebruik:
Bags,Kledingstuk
Modelnummer:
02
Product Name:
Tag
Main raw material:
Paper
Scope of application:
| clothing apparel textile | general |
colour:
black

Meer producten in de categorie