.

.

Draagbare Ozongenerator Ozonator Wiel Timer Luchtreinigers Olie Groente Vlees Verse Zuiveren Lucht Water Multifunctionele Steriliseren

Draagbare Ozongenerator Ozonator Wiel Timer Luchtreinigers Olie Groente Vlees Verse Zuiveren Lucht Water Multifunctionele Steriliseren

€ 24.92

Productcijfer
Op Voorraad

draagbare Ozongenerator Ozonisator ionisator Luchtreiniger 220 v 50 hz Multifunctionele Sterilisator voor Groente Fruit US EU Plugoverzicht : ozongenerator, het is perfect geschikt voor uw persoonlijke gebruik of kleine business. uzelf een gezondere levensstijl en voel de reiniging eigenschappen van ozon. deze Ozonator is 600 mg van ozon per uur en heeft ontwikkeld voor diverse toepassingen thuis of in de kantoor.
kenmerken :
* ozongenerator komt met alles noodzakelijk om verwijderen geuren, vernietiging van virussen, bacteriën en schimmel, zelfs voor drinkwater zuivering.
* ozon water heeft een breed bereik van gebruik : Landbouw chemische ontgifting voor groente-en, huid bescherming en schoonheid, ontgeuren en bleken, tanden borstelen, beriberi therapeutische gezondheidszorg,
* verhogen ozon in de vis jar en zuiveren met de lucht buis, terwijl maken de lucht schoon in de kamer zonder de buis.
* draagbare, kan worden vervoerd en gebruikt van een kamer om andere.
* een eenvoudige LED display om het zeer gemakkelijk om de gewenste instellingen.
* 12 W vermogen, energiebesparende en zorgen een lange houdbaarheid.
* werkt in een natuurlijke manier, zonder chemicaliën. 
Parameters :
-Voltage : AC110 V 60 Hz voor ONS plug, AC 220 V 50 Hz voor EU plug.
-vermogen : 8 W.
-ozon output : 600 mg/u.
-werken tijd : 1-60 minuten.
ozon functie tips :  
een. Ozon kan verbeteren luchtkwaliteit de bacteriën, verwijder de eigenaardige geur, kan worden om ontgeuringseffect in koelkast, borst.
b. Ozon opgelost in water kan worden om wassen gezicht, baden, wassen gerechten, voedsel, en groenten, uitbreiding de verse tijd.
Feature : sterilisatie, ontgeuren Product Size (Lxbxh) : 27.00x19.00x7.50 cm/10.63x7.48x2.95 inches
pakket Maat (Lxbxh) : 31.00x23.00x11.50 cm/12.2x9.06x4.53 inchespakket Inhoud : 1 x Ozongenerator, 2 x Air Buis, 2 x Air Steen   exclusiviteit in de verkoop van Ozon Generatoren, met dit, wij garanderen de beste kwaliteit, garanderen en assistance van deze producten de consument.met de Ozongenerator 600 mg/u O3; je zal een praktische en effectieve oplossing bereiken lucht en water kwaliteit in uw huis, kantoor, winkel en nu in uw voertuig. 110 v of 220 V spanningis voor auto, waar u plug in uw auto en ozonate het volledig, houden het schoon en gezond, beschermen u en uw familie van de aanwezigheid van organismen en verontreinigende stoffen dat veroorzaken verschillende ziekten.de Ozonio bestrijdt : angst; duizeligheid, misselijkheid; vermoeidheid, stress, koorts, hoofdpijn; allergische reacties, niezen, droge hoest sinusitis, bronchitis en astma, onder anderen. verwijdert 99% van bacteriën en 100% van schimmels.wat is Ozon?ozon (O3) is een natuurlijke oxiderende gas dat is geproduceerd van de zuurstof (O2) aanwezig in atmosferische lucht. het is een gas van hoge chemische reactiviteit en hoge oxidatieve potentiële staat vernederende chemische verbindingen en waardoor micro-organismen.omdat dit, ozon is beschouwd als een milieuvriendelijke juiste en meest effectieve alternatief voor een bereik binnenlandse en industriële toepassingen. op kamertemperatuur, ozon is een onzichtbare gas met een zeer karakteristieke geur.wat doet Ozon doen?door zijn chemische kenmerken, ozon kan in de productie van drinkwater en desinfectie van lucht, evenals in de behandeling van verschillende chronische ziekten.

Gegevensblad

stekker type:
VS, EU
Certificering:
CE,RoHS
Modelnummer:
DN-OZ
Voedingsbron:
Elektrisch
voeding:
wisselstroom
Toepassing:
3-8m³
Installatie:
Draagbaar
Merknaam:
MOLISU
geluid:
≤55db
Usage Condition:
Huishouden
zuurstoftoevoer:
Hieronder 1l/min
Luchtvolume:
50m³/h
formaldehyde verwijderen tarief:
96.20%
Application area:
< 10 °
windsnelheid:
Standaard
Anion Density:
1000000pcs/m³
Voltage (V):
220v
Type:
Ozone Generator
Vermogen (W):
8W
Functie:
Sterilize

Meer producten in de categorie