.

.

Klei Gehard T10 Staal kobuse blade japanse zatoichi katana Ninja Zwaard Hualee houten Lappen Blade

Klei Gehard T10 Staal kobuse blade japanse zatoichi katana Ninja Zwaard Hualee houten Lappen Blade

€ 265.08

Productcijfer
Op Voorraad

klei Gehard T10 Staal kobuse blade japanse zatoichi katana Ninja Zwaard Hualee houten Lappen Blade BESCHRIJVING staat : Gloednieuwe Blade Sori (Kromming) : Niet totale Lengte :  40.9 Inch/104 Cm Blade Materiaal : Gehard klei T10 Staal (Kobuse) Nagasalengte : 28.0 inch/71 Cm Blade Vorm : SHINOGI-ZUKURI handvat Lengte : 10.6 Inch/27 Cm Blade Rand : Hand Gepolijst Wordengeslepenlappen handvat Materiaal : Hualee houten Met True Black Ox Hoorn Blade Breedte (Buurt Kissaki) :  0.91 inch/2.3 Cm Tsuba Materiaal :  Non Blade Breedte (Buurt Habaki) :  1.26 Inch/3.2 Cm Saya Materiaal : Hualeehout Met True Black Ox Hoorn Kissaki Vorm : Chu-Kissaki + Real Yokote deze ninja katana zwaard is voor degenen die een echte volledige functionele Katana.de zwaard is gemaakt in exact dezelfde smeden methode van de oude Japanse Nihonto en het is scherper dan een scheermes.dit zwaard vergelijkt in kwaliteit en schoonheid om veel expensivier blades.zijn een hoge kwaliteit en mooie aanvulling op de collectie! PROCES VAN FORGE : BLADE : -de blade van het zwaard is hand gesmeed en geblust behulp diferential verharding, in dezelfde methoden als traditionele Japanse katana zwaard. -de kern van de blade is gemaakt van gesmeed AISI 1045 Staal, en de zijkanten zijn gemaakt van Gesmeed AISI t-10 koolstofstaal, in kobuse stijl. -de AISI t-10 Koolstofstaal (De staal heeft een 0.1% koolstofgehalte en 0.4% Mangaan.het is extreem hard-58 HRC-maken een zeer scherpe rand).dit blad is gehard klei en geblust, vervolgens gepolijst en geslepen door 14 verschillende proces. -de hamon patroon is gedaan door differentieel verharding met klei temperd.de verharding proces is gemaakt door gebruik van een speciale klei op de rand, dus het wordt een verschillende temperatuur en koelt in verschillende tijd dan de rest van de blade, steeds harder en afschrikken de blade wanneer het gekoeld op water.het is een zeer complex techniek, als als niet goed uitgevoerd de blade zal breken.de fire kan niet te warm of koud, alleen een goede zwaardsmid weet de exacte temperatuur.de blade krijgen dan zijn vorm met een mooie hamon hada en Martensiet (granen) op zijn oppervlak. -dit mes heeft een volledige lengte tang die sterk verbetert de sterkte van de zwaard.de achterkant van blade heeft de shinogi-zukuri vorm en met chu-kissaki en Diamantvormige Yokote; het is goed gedefinieerd met de hamon gaat helemaal door het Boshi. OPMERKING : (a) Een zijde zwaard tas komt met de zwaard. maar de houten stand in hieronder item foto is NIET inbegrepen.
(b) vanwege onze zwaarden zijn volledige hand made, dus Specs zal iets afwijken van zwaard om zwaard. gelieve begrijpen. (c) als u een houten standaard, gelieve me, wij u het gratis (DEZELFDE ALS foto toonde), we hopen u net ons de extra $12 voor verzending. ZWAARD PICTURES CY-SWORD IS GELEGEN IN DE ZWAARD INDUSTRIËLE SECTIE, LANGE QUAN, PROVINCIE ZHEJIANG, CHINA.WIJ EEN VAN DE TOONAANGEVENDE FABRIKANTEN IN DE STAD, STUDEREN, PRODUCTIE EN MARKETING DIVERSE SOORTEN ZWAARDEN PROFESSIONEEL.
WELKOM OM MIJN WINKEL.WE ZIJN ZWAARD FABRIKANT EN LOKALE IN LONGQUAN CHINA.WE ZIJN KOOP HANDGEMAAKTE CHINESE ZWAARDEN, JAPANSE SAMURAI ZWAARDEN EN ANDERE AMBACHTEN WAPENS ETC. HADDEN WIJ PROBEREN OM U BESTE SERVICE EN BESTE PRIJZEN!ALLE ITEMS WIJ VERKOPEN ZIJN NIEUW VAN MIJN FABRIEK.WELKOM OM MAATWERK GRATIS. USTOMIZE KIEZEN HIERONDER VERMELD VOOR JEZELF KATANA ZWAARD GRATIS : habaki : ( blade kraag) kan je pick een van de volgende habaki van oorspronkelijke dit zwaard habaki gratis stuk stuk stuk stuk stuk stuk stuk stuk .

Gegevensblad

Thema:
Sport
Merknaam:
CY-sword
Stijl:
Japan Style
Materiaal:
Metaal
Regionale eigenschap:
Porselein

Meer producten in de categorie